Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

"Υποχώρηση" Α/ΓΕΑ ,δυσαρέσκεια για ΓΕΕΘΑ ξεκίνησε το Συμβούλιο Αρχηγών για κρίσεις ...



Μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις και αφού όλοι οι Αρχηγοί -ο καθενας ξεχωριστά- πέρασαν από το γραφείο του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου για “διαβουλεύσεις” ,ξεκίνησε λίγο πριν από τις 15.30 το ΣΑΓΕ. Ο Α/ΓΕΑ Ευάγγελος Τουρνάς ο οποίος επέμενε στην αποστρατεία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας φέρεται να έχει υποχωρήσει και να δέχεται την παραμονή του. Αν αυτό ισχύει το ερώτημα είναι πως οι δύο πτέραρχοι μετά από τον θόρυβο που έχει γίνει από το πρωί θα μπορέσουν να έχουν ένα καλό επίπεδο συνεργασίας. Το κλίμα ήταν έτσι κι αλλιώς ψυχρό,τώρα λογικά θα επικρατεί …παγετώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν διαβουλεύσεις για αποστρατείες και προαγωγές και “παρακάτω”. Όπως είναι κατανοητό επικράτησε “ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα” και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το ΓΕΕΘΑ. Ίσως γι΄ αυτό ανατέθηκε στον Αρχηγό του να κάνει και τις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις με τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων. Θεωρήθηκε ότι από το ΓΕΕΘΑ δεν είχε μεταφερθεί σωστά το μήνυμα προς τους Αρχηγούς σ΄ ότι είχε να κάνει με τις “επιθυμίες” της κυβέρνησης. Οι οποίες βέβαια κακώς εκφράζονται ,αλλά εκφράζονται. 

Πάντως το ΣΑΓΕ θα διακοπεί περίπου στις 18.00 γιατί ο ΥΕΘΑ μαζί με τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελειών θα πάνε στο αεροπλανοφόρο Τζορτζ Μπους. Να συνεχίσουν εκεί το ΣΑΓΕ λίγο δύσκολο.






















onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com