Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤON EΡΑΝΟ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...
- Ο ανεύθυνος υπουργός Υγείας Ελλάδας, μπλέχτηκε σε δικαστική διαμάχη στις ΗΠΑ !!!
- Εξαγωγή στην Ομογένεια μεθόδων-πρακτικών ασοβάρευτων υπουργών της Ελλάδας, άσχετων με νομικά ζητήματα στην Αμερική.
Βαρυσήμαντη δήλωση Μαρίας Κοτρώτσου στην e-εφημερίδα ”Πρωϊνή”
«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, γιά να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν γιά το παιδί μου, την Μυρτώ, από την Ομογένεια, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα (σ.σ. γιά τα χρήματα του έρανου). Μόνο Δικαστήριο (στην Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα».
(Η αποκλειστική δήλωση έγινε με τηλεφωνική κλήση της κ. Μαρίας Κοτρώτσου -μητέρα της ανήλικης Μυρτώ- απόγευμα 16 Φεβ. ’14, προς την e-εφημερίδα ”Πρωϊνή”, που είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο ”έρανος γιά Μυρτώ-Ομοσπονδία Βοστώνης” στις 2 Ιανουαρίου ’14).
Ο υπουργός δήλωσε στην Βοστώνη (όπου βρέθηκε γιά να μιλήσει σε εκδήλωση φοιτητικού Σύλλογου του Χάρβαρντ), σε συνέντευξή του: «Αφού η Ομογένεια εδώ έχει 130 χιλιάδες δολάρια για να διαθέσει αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό, θα τα συμψηφίσουμε κι αυτά» (εννοώντας νοσήλεια).
Ο υπουργός Υγείας, που δήλωνε ΕΠΙΣΗΜΑ -20 Ιανουαρίου 2014- ότι το υπουργείο θα καλύψει ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ νοσηλείας της Μυρτώ στην Βοστώνη και τώρα λέει άλλα, αγνοεί ή δεν κατάλαβε ότι:
- Ο έρανος της Ομοσπονδίας Βοστώνης γιά την Μυρτώ, ήταν παράνομος.
- ΟΙ 130 χιλιάδες δολάρια ΔΕΝ συγκεντρώθηκαν γιά τον σκοπό, που ψευδώς και παραπλανητικά επικαλείται ο κ. υπουργός, παρασυρόμενος από ”συστάσεις” της παρανομούσας τοπικής Ομοσπονδίας Βοστώνης.
- Με την υπόθεση των χρημάτων του έρανου, ασχολείται ήδη η εισαγγελία και η Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία ΗΠΑ.
Ομογενείς, σχολιάζοντας την ανεύθυνη δήλωση του υπουργού Υγείας της Ελλάδας, τονίζουν:
”ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο κ. Γεωργιάδης, που έρχεται στις ΗΠΑ και υποδεικνύει ή αποφασίζει που θα διατεθούν χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων που έδωσαν σε έρανο γιά συγκεκριμένο σκοπό; Ποιός είναι αυτός που επεμβαίνει στα εσωτερικά αμερικάνικης μη κερδοσκοπικής εταιρίας; Που νομίζει ότι απευθύνεται; Σε υπηρεσία του υπουργείου του; Τα χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων-δωρητών, ΔΕΝ δόθηκαν γιά να πάνε έμμεσα στο ελληνικό Δημόσιο, γιά να καλύψει αυτό τις δεσμεύσεις του και τις ανακολουθίες του”, αναφέρουν στην ομογενειακή διαδικτυακή εφημερίδα το kalami.


http://www.makeleio.gr/?p=61222

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr