Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Γαλάζιο σχίσμα και στον Πειραιά ...




Συναγερμός έχει σημάνει εκ νέου στη Λεωφόρο Συγγρού, καθώς τα αντάρτικα ψηφοδέλτια σε Περιφέρειες και Δήμους “ξεπηδούν” πλέον σαν τα μανιτάρια ψαλιδίζοντας τις ελπίδες των “επίσημων” γαλάζιων υποψηφίων. Την τιμητική του αυτή τη φορά έχει ο Δήμος Πειραιά, με τον νυν γαλάζιο Δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο, να αντιμετωπίζει ένα πρώτου μεγέθους πολιτικό πρόβλημα μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Μελά, πρώτου δημοτικού του συμβούλου σε σταυρούς ότι κατέρχεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία. 

Με "όπλο" τον Ολυμπιακό επιχειρεί να πλήξει τον Βασίλη Μιχαλολιάκο ο δημοφιλής πρώην δημοτικός του συμβούλος Γιάννης Μελάς, που κατέρχεται ως υποψήφιος για το Δήμο Πειραία με τις ευλογίες των ΑΝΕΛ

Ο Γιάννης Μελάς είναι υιός του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Μελά και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η υποψηφιότητα του θα έχει τη στήριξη του κόμματος του Πάνου Καμμένου. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι η κύρια πηγή ανησυχίας για το Μέγαρο Μαξίμου. Ο κύριος Μελάς στη χθεσινή του δήλωση κατέστησε με το “καλημέρα” σαφές ποια είναι τα κρυφά του όπλα και με το ποιον τρόπο σκέφτεται να πλήξει την υποψηφιότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου. 

Αφού υπογραμμίζει την ανάγκη της διαμόρφωσης μιας πλατιάς συμμαχίας πολιτών, που οραματίζονται το “πολύ καλύτερο” αύριο για τον Πειραία τονίζει: “Ασφαλώς από μία τέτοια προσπάθεια, όπου θα συμμετέχουν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της πόλης δεν μπορεί να λείπει ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η ομάδα, που μεταφέρει το όνομα “Πειραιάς” σε όλον τον κόσμο και μας κάνει υπερήφανους”. 

Η συγκεκριμένη αποστροφή μόνον τυχαία δεν έγινε, καθώς είναι παγκοίνως γνωστό ότι στον Πειραιά η δεξαμενή των ερυθρόλευκων φιλάθλων είναι βαρυσήμαντος παράγοντας σε κάθε πολιτική εξίσωση, ωστόσο, ερμηνεύεται και ως αιχμή κατά του Βασίλη Μιχαλολιάκου, του οποίου οι σχέσεις με την ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν διανύουν και την καλύτερη τους περίοδο. Εάν, μάλιστα, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι την υποψηφιότητα Μελά σκέφτονται να στηρίξουν δια της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο και στελέχη είτε της διοίκησης της ΠΑΕ είτε πρόσωπα ερυθρόλευκων αποχρώσεων, όπως ο Γιάννης Μώραλης τότε η απειλή κατά της υποψηφιότητας Μιχαλολιάκου είναι κάτι παραπάνω από ορατή. 

Το νέο γαλάζιο ρήγμα προκαλεί....ιλίγγους στη Λεωφόρο Συγγρού, καθώς ακόμη ένα προπύργιο της ΝΔ τίθεται εν αμφιβόλω αλλά και ευφορία στον ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπει πλέον τις ελπίδες του υποψηφίου του, Θοδωρή Δρίτσα να αναπτερώνονται. 




















newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com