Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

"Ανασταίνουν" το δώρο Πάσχα ως "δώρο εκλογών" για τους στρατιωτικούς ...



“Ανασταίνουν” και το δώρο Πάσχα για στρατιωτικούς, σώματα ασφαλείας και συνταξιούχους. Αυτές είναι οι νεότερες πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές . Τι δεν λένε; Ότι είναι πολύ πιθανό η απόφαση του ΣτΕ την καθαρογραφή της οποίας αναμένουν οι στρατιωτικοί να προβλέπει την επαναφορά των δώρων, όπως είχε αφήσει ανοιχτό και στην συνέντευξή του στο Onalert ο νομικός σύμβουλος των στρατιωτικών Γιώργος Αντωνακόπουλος.

Τι λένε οι πληροφορίες;



Αν και υπάρχουν δηλώσεις που αμφισβητούν τα στοιχεία της Ελλάδας από τη μεριά των Ευρωπαίων η κυβέρνηση φαίνεται πεπεισμένη ότι μέσα στον Απρίλιο θα υπάρξει συμφωνία για το ύψος του πλεονάσματος του οποίου το 70% θα είναι σε θέση να διαθέσει πριν τις 25 Μαϊου και τις ευρωεκλογές.

Μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει μια σειρά επαφών των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου ώστε να προσδιοριστεί το πως θα μοιραστούν τα χρήματα. 

Με απλά λόγια το δώρο Πάσχα θα είναι δώρο …εκλογών.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com