Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

KΑΛΟ.....4 ναύτες στην αποστολή της φρεγάτας ΨΑΡΑ και "ουρά" στελεχών για να πάνε!!!




Οι τέσσερις από τους οκτώ στρατεύσιμους ναύτες ακολούθησαν την αποστολή που ανέλαβε η φρεγάτα ΨΑΡΑ στην επιχείρηση ATALANTA ,ανοιχτά της Σομαλίας. Οι τέσσερις ναύτες είπαν ναι και για την ημερήσια αποζημιωση ίσως και για την εμπειρία.

Κι επειδή αναφερθήκαμε στην ημερήσια αποζημίωση, η αποστολή της φρεγάτας αποκάλυψε πόσο τραγική είναι η οικονομική κατάσταση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι αναφορές από προσωπικό που ήθελε να συμμετάσχει στην αποστολή ήταν εκατοντάδες.Και όσοι επιλέχθηκαν απλά για να ενισχύσουν το πλήρωμα της φρεγάτας , αισθανονται τυχεροί που θα μπορέσουν αυτές τις 90 ημέρες να προσθέσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό για να κλείσουν “μαυρες τρύπες” στα οικονομικά τους.

Αυτή είναι η κατάσταση στις ΕΔ σήμερα.

































οναλερτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com