Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Λεφτά …για πέταμα υπάρχουν στο στράτευμα. 6000 ευρώ για άχρηστη θέση εξωτερικού ...




Η φρεγάτα ΨΑΡΑ ,έφυγε…”τίγκα” στον κόσμο, γιατί …όλο το ναυτικό έκανε αίτηση να πάει μαζί της Σομαλία. Αξιωματικοί και υπαξιωματικοί για ένα ταξίδι που θα κρατήσει τρεις μήνες θα βγάλουν μέχρι και 3000 ευρώ ο καθένας και αυτά τα χρήματα είναι …σωτηρία γι΄  αυτούς.
΄Ετσι έχουν τα πράγματα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα .
Την ίδια ώρα η Ελλάδα της φτώχειας, της ανέχειας και της εξαθλίωσης εξακολουθεί να διατηρεί παρακαλώ δύο αξιωματικούς αντιπροσώπους σε ΕΕ και ΝΑΤΟ! Ο μισθός εκάστου αντιπροσώπου; 6000 ευρώ το μήνα!!!
Προσέξτε τώρα . Πριν μπούμε στο ΔΝΤ  συνηθιζόταν  ο Ανώτατος Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ  να είναι ταυτόχρονα και στην ΕΕ ! Τώρα έχουμε δύο και ενώ η μία θέση πάει για κατάργηση ,το θέμα περιέργως δεν περνά από το συμβούλιο αρχηγών. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή τη θέση της ΕΕ την έχει “καβατζώσει” -λένε οι φήμες- ένας αρχηγός που φοβάται ότι θα αποστρατευθεί;
΄Ετσι έχουν τα πράγματα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα .













http://armynews.gr/?p=15932

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com