Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

"ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ...





“Θεϊκή” συνδρομή στο Άγιο Όρος ζητά ο Σαμαράς, έχοντας στο πλάϊ του και τον γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους “εκρποσώπους” του. Του Αγίου Όρους εννοείται.
Η συνύπαρξη Σαμαρά – Μπαλτάκου αυτό το 48ωρο προβληματίζει πολλούς στην Αθήνα . Και μεταξύ αυτών βρίσκονται αρκετοί στρατιωτικοί που έχουν συνδέσει τη τύχη τους με την τύχη του Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκου και …ανάβουν λαμπάδες για να παραμείνει στη θέση του. Έχουν μια ανησυχία γιατί όπως γυρνάνε και λένε στους διαδρόμους “ο Μπαλτάκος στηρίζει τον Αποστολάκη του ΓΕΝ”, επιχείρημα που χρησιμοποίησαν με πολύ μεγάλη ένταση εβδομάδες τώρα για να “κάψουν” τον Αποστολάκη. Ο Μπαλτάκος έλεγε το ρεπορτάζ έχει “πέσει σε δυσμένεια” άρα βόλευε να συνδέεται άμεσα με τον Αποστολάκη.
Ο Κωσταράκος έχει φουλ έξτρα στήριξη από τον ειδικό γραμματέα του Πενταγώνου Αντώνη Οικονόμου, γνωστό και μεγάλο δικηγόρο της Θεσσαλονίκης. Και γενικώς η Θεσσαλονίκη στηρίζει τον καταγόμενο από εκεί Κωσταράκο ο οποίος επί 12ετία υπηρέτησε στην συμπρωτεύουσα. Κι όταν λέμε στήριξη Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να εξαιρείται ο Άνθιμος. Το ράσο του είναι …βαρύ για τέτοιες …αποστολές.
Ομάδα Θεσσαλονίκης στις κρίσεις και όλοι…ψάχνονται.













http://armynews.gr/?p=15960

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com