Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί χαίρεται και χαμογελά…ο Αρχηγός; Πανικός στο Πεντάγωνο με τις κρίσεις ...




Τους έχει βάλει και τρέχουν αλλά και…τρέμουν στο Πεντάγωνο, ο Αβραμόπουλος. Από χθες όπου πάει …κουβαλάει φακέλους αξιωματικών για να ενημερωθεί υποτίθεται. Η είδηση που έγραψε το armynews έχει προκαλέσει πυρετό.
Και σαν να μην έφθανε αυτό το απογευματάκι ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης βγήκε απο τον υπουργικό διάδρομο όλο χαμόγελα και χαρές! Σήμανε συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ ,γιατί πολύ πιστεύουν ότι ο Αποστολάκης κάτι άκουσε από τον Αβραμόπουλο που τον …χαροποίησε ιδιαίτερα. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι ότι παραμένει Α/ΓΕΝ . Η άνοδος στη θεση του Α/ΓΕΕΘΑ είναι δύσκολη αφού ο Κωσταράκος έχει …οχυρωθεί πολύ καλά.
Η κατάσταση ετοιμότητας στην οποία βρίσκεται η γραμματεία του συμβουλίου αρχηγών κάνει ακόμη πιο έντονο το κλίμα κρίσεων!
Ανακοινώστε επιτέλους για να καθήσουν και να δουλέψουν λίγο,γιατί τις τελευταίες εβδομάδες τα ‘χουν φορτώσει στον κόκκορα με τόση αγωνία.








http://armynews.gr/?p=16202

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com