Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ...Με φακέλους αξιωματικών έφυγε από το Πεντάγωνο ο Αβραμόπουλος! Κρίσεις εν όψει ...




Πόσο κοντά είναι οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι το ερώτημα που κάθε πρωί τίθεται στα γραφεία των Γενικών Επιτελείων. Να πληροφορήσουμε λοιπόν ότι ο Αβραμόπουλος αναχώρησε από το γραφείο του με πολλούς και “φουσκωμένους” φακέλους αντιστρατήγων, αντιαναυάρχων και αντιπτεραρχων . Και τους πήρε προφανώς για να τους μελετήσει με την ησυχία του απόψε.
Σίγουρα έχει στο μυαλό του το “κορυφαίο σχήμα” για τους αρχηγούς και σήμερα είδε για κάμποση ώρα στο γραφείο του και τον Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκο. Αν έχει λάβει οριστικές αποφάσεις; Όλα είναι ανοιχτά και για τον Κωσταράκο αν και όλες οι πληροφορίες και οι ενδείξεις τον θέλουν να μένει. Όμως μέχρι την ανακοίνωση κανείς δεν είναι σίγουρος.








http://armynews.gr/?p=16091

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com