Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ναυάρχων πιέσεις και τηλεφωνήματα για τις κρίσεις ...





Πιέσεις δέχεται ο Αβραμόπουλος από την Συγγρού για τον αρχηγό Στόλου αντιναύαρχο Λίτσα, στον οποίο από τις περσιινές κρίσεις του είχαν “τάξει” ότι θα γίνει ΑΓΕΝ.
Ο Αβραμόπουλος φέρεται να έχει “στραβωσει” με τα συνεχή τηλεφωνήματα που δέχεται για τον αρχηγό Στόλου και έχει διαμηνύσει την ενόχλησή του. Αλλά φαίνεται ότι κάποιοι δεν την καταλαβαίνουν ή δεν την μετράνε όπως πρεπει.
Απο το περιβάλλον του ίδιου του Λίτσα πάντως μεταδίδουν κλίμα βεβαιότητας για την προώθησή του στη θέση του Α/ΓΕΝ . Τι λένε για τον Αποστολάκαη οι άνθρωποι του αρχηγού Στόλου. Ότι η τύχη του δεν απασχολεί. “Είτε θα γίνει Α/ΓΕΕΘΑ ,είτε θα πάει σπίτι του”.













http://armynews.gr/?p=16109

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com