Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ---ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ: ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ...




Σύμφωνα με την στατιστική έρευνα του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά που προβλήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 και στο makeleio.gr ,συνάγονται τα εξής αποτελέσμα τα οποία ανακοίνωσε ο ερευνητής-δημοσκόπος κατά την διάρκεια της εκπομπής. Η δύναμη των κομμάτων κατά τον ερευνητή έχει σχέση με τα στοιχεία που αναλύθηκαν, τις τάσεις που επικράτησαν, τα αποτελέσματα για το κάθε κόμμα ξεχωριστά και την δυνητική εικόνα που σχηματίζεται μέσα από τις παραμέτρους της διαδικτυακής σφυγμομέτρησης, στα όρια συγκεκριμένου στατιστικού λάθους.

ΝΔ: 16-17%
ΠΑΣΟΚ: 4.5%
ΣΥΡΙΖΑ: 26-30%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 15-19%
ΑΝΕΛ:8-10%
ΚΚΕ: 7-9%
ΔΗΜΑΡ: 3-4.5%
Βάσει των ποσοστών οι έδρες πάντα κατά την έρευνα θα κινηθούν στα εξής επίπεδα
ΝΔ 3-4 έδρες
ΠΑΣΟΚ καμία
ΧΑ   4-5
ΣΥΡΙΖΑ 6 έδρες
ΚΚΕ 2
ΑΝΕΛ  2
ΔΗΜΑΡ καμία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com