Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ποιος “χαϊδεύει” αυτιά αγωνιούντων ανωτάτων για τις κρίσεις; ...




“Γαλάζια παραγκούπολη” παλεύει να δώσει …γραμμή για τις κρίσεις που θα γίνουν στο στράτευμα μετά από τις 5 Μαρτίου και την επιστροφή Αβραμόπουλου από το εξωτερικό. Οι “κάτοικοι” της γαλάζιας παραγκούπολης που το παίζουν …τσακωμένοι με την εξουσία Σαμαρά και ασκούν και κριτική δίνουν τον τόνο κάνοντας λόγο για “δώρα της κυβέρνησης στο ΠΑΣΟΚ” και άλλα σχετικά.
Ο “μαέστρος” της εκστρατείας είναι “χαϊδεμένο” παιδί της γαλάζιας παραγκούπολης και “χαϊδεύει” τ΄ αυτιά αγωνιούντων ανωτάτων που περιμένουν την 5η Μαρτίου μ΄ αγωνία και λαχτάρα. Το κακό είναι ότι μ΄ αυτά που γράφει οδηγεί τις εξελίξεις σε τελείως διαφορετικό σκηνικό απ΄ αυτό που επιδιώκει η παραγκούπολη.









http://armynews.gr/?p=16955

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com