Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Είναι σίγουρα θετικό ότι φώναξε ο Σαμαράς τον Κωσταράκο στο Μαξίμου ...




Πανηγυρίζουν πολλοί δημοσιογράφοι για την μεγάλη επιτυχία Κωσταράκου να βρεθεί λέει από “τις πρώτες ώρες” στο Αργοστόλι και να “συντονίσει τις πρώτες κρίσιμες μέρες τη μεγάλη βοήθεια των τριών Κλάδων των ΕΔ, γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ την “τακτική κατάσταση” όπως έχει διαμορφωθεί στο νησί και επέστρεψε χθες στην ΑΘήνα, μετά από 3 μέρες παραμονής εκεί”!!! Και συνεχίζοντας το πανηγυρικό …κλίμα διαβεβαιώνουν ότι “κρίσεις δεν γίνονται μένει ο Κωσταράκος”!
Πρώτον δεν καταλαβαίνουμε γιατί…πανηγυρίζουν δημοσιογράφοι για την παραμονή ή όχι ενός Αρχηγού.
Δεύτερον δεν νομίζουμε ότι τιμά κανέναν Αρχηγό στον κόσμο η επιτυχής διανομή βοήθειας . Αποστολή το πολύ ,πολύ συνταγματάρχη. Ή κάνουμε λάθος;
Τρίτον η παρουσία Κωσταράκου στην σύσκεψη με τον Σαμαρά δεν είναι απαραίτητα θετικό σημάδι. Γιατί η επιχείρηση δεν πήγε καλά και κάποιος πρέπει να το χρεωθεί. Κάνουμε λάθος; Θα δείξει σύντομα.










http://armynews.gr/?p=15170

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com