Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Απαξίωση του ΕΚΑΒ καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ...




Για «συστηματική απαξίωση» του ΕΚΑΒ από την κυβέρνηση κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του κόμματος με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη συνάντηση οι εργαζόμενοι μετέφεραν την αγωνία τους για μια σειρά από θέματα όπως τα διακινούμενα σενάρια ενσωμάτωσης του οργανισμού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και την οικονομική επιβίωση του οργανισμού και τη συστηματική απαξίωση του ρόλου του ΕΚΑΒ, που εντείνεται από την υποστελέχωση και τις τραγικές ελλείψεις σε ασθενοφόρα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, το EKAB «δεν θα μπορούσε να παραμείνει ανεπηρέαστο από τις προσπάθειες κατεδάφισης της δημόσιας υγείας και τη συρρίκνωση των δομών της από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τις οδηγίες της τρόικας.
Η αδιαφορία της κυβέρνησης να υποστηρίξει έμπρακτα τον ρόλο του ΕΚΑΒ, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαφαίνεται από τις συνεχείς καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των διαγωνισμών για τα ασθενοφόρα, στη συνεχή άρνηση προσλήψεων απαραίτητου προσωπικού (ενώ υπάρχουν περίπου 2.500 αδιόριστοι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΕΚΑΒ), στις προσπάθειες για περικοπές οργανικών μονάδων με το νέο οργανόγραμμα και στους ολοένα μειωμένους προϋπολογισμούς.
























http://www.makeleio.gr/?p=57479

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com