Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ποιος απόστρατος ναύαρχος έκανε…πύραυλο τον Κωσταράκο; ...





“Πύραυλος” έγινε σήμερα ο Α/ΓΕΕΘΑ μετά από απανωτά τηλεφωνήματα που δέχτηκε από απόστρατο ναύαρχο χρόνια φίλο του ,ο οποίος και του έκανε παράπονα για κάποια “παλιόπαιδα” στο Πεντάγωνο . Ο Α/ΓΕΕΘΑ ως γνωστόν δείχνει απεριόριστο σεβασμό στους απόστρατους και ασχολήθηκε για μεγάλο μέρος της ημέρας μ΄ αυτό το ζήτημα! Αφού έλυσε το θέμα της Κεφαλονιάς και του στρατηγείου της Λάρισας -με μεγάλη επιτυχία και τα δύο- είπε να ασχοληθεί και με τα προβλήματα των φίλων του αποστράτων οι οποίοι για κάποιο περίεργο λόγο εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορούν και πρέπει να έχουν λόγο για τους εν ενεργεία! Αντί να χαρούν τις ασήμαντες μεν αλλά “μουράτες” θεσούλες που τους έδωσαν επιμένουν να το παίζουν …Νέλσονεs.
Βέβαια φταίνε οι απόστρατοι ή οι εν εργεία που κάθονται και τους ακούνε;










http://armynews.gr/?p=15188

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com