Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Χάος στη Κύπρο: Διαδηλωτές εναντίον ιδιωτικοποιήσεων- Ρίξανε κάγκελα, κλείδωσαν βουλευτές ...




Το απόλυτο χάος επικρατεί μπροστά στη Βουλή της Κύπρου, όπου γίνονται σοβαρά επεισόδια από το πρωί της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.
Οι εργαζόμενοι στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο των ιδιωτικοποιήσεων, ενώ στο πλευρό τους είναι συνάδελφοί τους από άλλες κρατικές επιχειρήσεις και φορείς.
Ο κόσμος έριξε τα κάγκελα, που είχε στήσει η αστυνομία για να τους εμποδίσει να φτάσουν μπροστά στη βουλή, ενώ μέσα στο κτίριο βρίσκονται άνδρες της ΜΜΑΔ με πλήρη εξάρτηση, προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο διαδηλωτών, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».
Σύμφωνα με πληροφορίες. οι διαδηλωτές έβαλαν στο στόχαστρο τη γεννήτρια του κτιρίου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό βουλευτές και εργαζόμενοι καθώς κλείδωσαν αυτόματα οι ηλεκτρικές πόρτες!
Εξαιτίας των επεισοδίων αναβλήθηκε η συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας δεν κατάφερε να παραστεί στην αρμόδια επιτροπή, καθώς το αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση.








defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com