Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Εξεδόθη ένταλμα σύλληψης εναντίον του Γιανουκόβιτς .......




Ένταλμα σύλληψης για τον Γιανουκόβιτς εξεδόθη όπως ανακοίνωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αρσέν Αβακόφ, στη σελίδα του στο facebook, σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ένταλμα σύλληψης για τον Γιανουκόβιτς εξεδόθη όπως ανακοίνωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αρσέν Αβακόφ, σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.
“Έχουμε κινήσει ποινική διαδικασία για μαζικές δολοφονίες ειρηνικών πολιτών. Ο Γιανουκόβιτς μαζί με άλλους αξιωματούχους έχουν μπει στη λίστα καταζητουμένων” πρόσθεσε ο Αβακόφ. 
O Γιανουκόβιτς εντοπίστηκε την Κυριακή το βράδυ στην Μπαλακλάβα, πόλη της Κριμαίας, αλλά αποχώρησε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση με τη συνοδεία ενός μόνο βοηθού του. Πριν φύγει από την Κριμαία, λέγεται ότι απήλλαξε των καθηκόντων τους τους άνδρες της ασφαλείας τους.












http://armynews.gr/?p=16685

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com