Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

YΠΟΘΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ-ΜΙΖΕΣ--Ποιοί επέτρεψαν στον νέο Χριστοφοράκο να την κοπανήσει στο εξωτερικό;





Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι κάποιες κρατικές υπηρεσίες και ορισμένοι ευτυχώς ελάχιστοι παράγοντες της Δικαιοσύνης γίνονται πλυντήριο προκειμένου να ξεπλυθούν και να διασωθούν ηχηρά πολιτικά ονόματα και κορυφαίοι επιχειρηματίες που εμπλέκονται στο γιγαντιαίο σκάνδαλο με τις μίζες των εξοπλιστικών.
Δεν εξηγείται διαφορετικά η ολιγωρία που επέδειξαν στην περίπτωση του νέου Χριστοφοράκου τον οποίον άφησαν να την κοπανήσει ανενόχλητος γιατί αν είχε συλληφθεί και άρχιζε να κελαηδάει ονόματα θα είχαμε μαζική έξοδο από τη χώρα πολιτικών επιχειρηματιών μεσαζόντων και άλλων… υγιών δυνάμεων που εμπλέκονται στο διαχρονικό σκάνδαλο με τις μίζες και τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας.
Το πρόσωπο που έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης τις τελευταίες ημέρες ενώ θα έπρεπε να ανακρίνεται μέρα νύχτα για να αποκαλύψει τα βαριά ονόματα που πήραν τις μίζες έχει ονοματεπώνυμο: Πρόκειται για τον Έλληνα Φάνη Λυγινό ο οποίος είναι βασικό στέλεχος σε μεγάλη Ελβετική τράπεζα.
Ο κύριος αυτός είχε αναλάβει εργολαβικά το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος μέσω ενός συστήματος λογαριασμών και πολυδαίδαλων διαδρομών.
Είναι το πρόσωπο που διακίνησε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που προέρχονταν από τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς και προορίζονταν για λαδώματα πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων.
Ο ίδιος εμφανίζεται τώρα να ξεπλένει τα εκατομμύρια του Αντώνη Κάντα και άλλων εμπλεκόμενων στο γιγαντιαίο σκάνδαλο των εξοπλιστικών. Επίσης είναι αυτός που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακίνηση μαύρου χρήματος στο άλλο κορυφαίο σκάνδαλο. Αυτό που αφορά τη σύμβαση μαμούθ για την αγορά τεσσάρων υποβρυχίων που στοίχισαν στο ελληνικό δημόσιο περισσότερα από 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Τα πρόσωπα που εμπλέκονται στον κύκλο προσευχής και στο όργιο της μίζας χρησιμοποίησαν και αυτοί τον Έλληνα ειδικό των ελβετικών τραπεζών.
Χωρίς τον τραπεζίτη που είχε στήσει το μεγαλύτερο πλυντήριο μίζας στην ιστορία του ελληνικού έθνους δεν μπορεί να προχωρήσει η ανάκριση για το γιγαντιαίο σκάνδαλο των εξοπλιστικών. Γιατί στο τέλος θα καταλήξει σε φιάσκο και το μόνο που θα γίνει είναι να βρεθούν στη φυλακή πέντε έξι ταλαίπωροι μεσάζοντες και τα μεγάλα ψάρια θα συνεχίσουν να κοροϊδεύουν την κοινωνία και ροκανίζουν τα δισεκατομμύρια που έχουν φυγαδεύσει σε φορολογικούς παραδείσους.
Επειδή ο Φάνης Λυγινός έχει ξεπλύνει τα μαύρα από τα βαριά ονόματα του πολιτικού κόσμου πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί για να μάθει ο κόσμος, ολόκληρη την αλήθεια γι΄ αυτούς που κατάκλεψαν το δημόσιο χρήμα και οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία. Μόνο έτσι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.
Γιατί διάφορα κόλπα όπως αυτό με τη σύλληψη του Δ. Παπαχρήστου δημιουργούν πολλά ερωτηματικά και μας βάζουν σε υποψίες.
Γιατί δεν μπορεί να συλλαμβάνεται ο υπάλληλος του Θωμά Λιακουνάκου. Και ο αρχιβαρώνος των εξοπλιστικών να κάνει ανενόχλητος τις διακοπές του στη Νέα Υόρκη.










πηγή: Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com