Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο Μπουτάρης ξαναχτυπά:”Οι Θεσσαλονικείς είναι χωριάτες, λείπουν μόνο τα αρνιά από τα μπαλκόνια!” ,,,





Μετά τη Χαλκιδική που για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι ”κωλοχώρι” χωρίς τη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει χωριάτες και τους Θεσσαλονικείς!
Συνέντευξη παραχώρησε σε free press της Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μουτάρης όπου μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να υπεραμυνθεί της επιλογής του να αφήσει την πόλη αστόλιστη τις γιορτές, ξεχνώντας να πει όμως ότι με δική του απόφαση ξήλωσε τον διάκοσμο που υπήρχε, παρόλο που αυτός είχε εγγύηση ως το 2020, γιατί απλά δεν του άρεσε.
Επανέλαβε τα χιλιοειπωμένα, δήθεν εναλλακτικά, ότι για τη νοοτροπία της πόλης φταίει ο προηγούμενος δήμαρχος, ότι θα αλλάξει όλους τους αντιδημάρχους του εφόσον ξαναεκλεγεί, ζήτησε να εφαρμοστεί δακτύλιος για τα ΙΧ στο κέντρο και έδειξε την εκτίμησή του για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, γι’ αυτούς που τον εξέλεξαν δήμαρχο δηλαδή:
«Δεν μπορώ να μας χαρακτηρίσω Ευρωπαίους. Η αποθέωση της Θεσσαλονίκης θα είναι να έχει ο κόσμος αρνιά στα μπαλκόνια του. Είμαστε κομπλεξικοί με την πρωτεύουσα και χωριάτες σε σχέση με την πόλη μας» δήλωσε χαρακτηριστικά-σύμφωνα με τα taxalia.blogspot.gr- ο Γιάννης Μπουτάρης.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com