Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΤΩΡΑ.....Ελεύθερος ο Ευσταθίου με 500.000 εγγύηση...





Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 83χρονος Πάνος Ευσταθίου κατηγορούμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Πάει ο πρώτος λοιπόν με 500.000 ευρώ εγγύηση. Δεν τίθεται θέμα αν τα ΄χει.
Το δικαστικό συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα, κλήθηκε να αποφανθεί για τη διαφωνία ως προς την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου, εκπροσώπου γερμανικής εταιρείας, που προέκυψε  ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελεά.
Το συμβούλιο Πλημμελειοδικών τάχθηκε υπέρ της άποψης του εισαγγελέα που είχε γνωμοδοτήσει να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος με την επιβολή περιοριστικών όρων.
Με το βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών επιβάλλει στον Π. Ευσταθίου χρηματική εγγύηση 500 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.











,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com