Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

"Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ" ...





Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη πριν λίγο ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλίας Παναγιώταρος αναφορικά με την ανακρίτρια (μια από τις δύο) που προφυλάκισαν τους τρςις βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου. 
Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι ο συζυγός της είναι ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ! Ελπίζουμε ότι δεν είναι έτσι γιατί κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου είχε χαρακτηρίσει την Δικαιοσύνη "Οχυρό της Δημοκρατίας".
Πώς είναι δυνατόν η σύζυγος κορυφαίου πολιτικού αντιπάλου ενός κόμματος να προφυλακίζει στελέχη του κομματος αυτού (αν φυσικά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η καταγγελία του Η.Παναγιώταρου);
Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή της ΧΑ έχει ως εξής: "Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα. Πάει η κα Κλάπα με τις δικογραφίες και τις διαβάζει παρέα με τον σύζυγό της που είναι ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ. Θα τα βγάλουν οι δικηγόροι αυτά!"
Επίσης σε δηλώσεις πικρίας για το επίπεδο του νομικου πολιτιμσού της χώρας και υποννοώντας διαπλοκή δικαστών και κυβέρνησης προχώρησαν συγγενείς των προφυλακισμένων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου.
Η σύζυγος του Γιώργου Γερμενή συγκλόνισε με την δήλωσή της: “Είμαι περήφανη για τον σύζυγο μου και για όλους τους Συναγωνιστές, μάχονται για όλους εσάς, για όλους τους Έλληνες, για σας και τα παιδιά σας. Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει και η δικαιοσύνη θα βρει το δρόμο της”.
Από την πλευρά της η μητέρα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου δήλωσε: "Πουθενά δεν κατηγορείται για τίποτα. Αυτή η σκευωρία θα τελειώσει. Ουαί και αλίμονο σε αυτούς που την σκάρωσαν. Είναι μια σκευωρία που σκαρώθηκε εις βάρος ανθρώπων ΑΘΩΩΝ!".












DEFENCENET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com