Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) αστυνομικοί συνοδεία δόθηκαν στον Μ.Λιάπη ...





Απίστευτο και όμως…  αληθινό. Μετά από αίτημα του ίδιου του Μιχάλη Λιάπη του καταδικασμένου για πλαστογραφία πρώην Υπουργού Μεταφορών, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δέχθηκε να του δώσει 4 αστυνομικούς!
Ο κ. Λιάπης, έκανε αίτημα αναφέροντας ότι έχει ενδείξεις ότι τον παρακολουθούν και θέλουν να τον σκοτώσουν.
Το αίτημά του, έγινε δεκτό έχει τώρα 4 αστυνομικούς να τον φυλάνε 24 ώρες το 24ωρο έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.
Το ερώτημά μας είναι το εξής: Τους πληρώνει ή τους πληρώνουμε;
Προβλέπεται ότι οι ιδιώτες στους οποίους παρέχονται υπηρεσίες προστατευτικής φύλαξης (φρούρηση-συνοδεία ασφάλειας) από την Ελληνική Αστυνομία και έχουν συνολικό ετήσιο καθαρό ατομικό εισόδημα που υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ, θα καταβάλλουν μηνιαίως ως τέλος υπέρ του Δημοσίου τα ποσά των 2.000 ευρώ για κάθε αστυνομικό που διατίθεται για την εκτέλεση των συγκεκριμένων υπηρεσιών και των 50 ευρώ ανά ημέρα για κάθε διατιθέμενο όχημα.














defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com