Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

«Κολαστήριο» οι φυλακές Μαλτεπέ για τον Φιλιππίδη ...





«Κολαστήριο» οι φυλακές Μαλτεπέ για τον Φιλιππίδη
Οι φυλακές του Mαλτεπέ βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και είναι γνωστές για τις σκληρές συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος Φιλιππίδης αναμένεται να οδηγηθεί στις συγκεκριμένες φυλακές.
Συνήθως τον δρόμο αυτό παίρνουν οι προς απέλαση ξένοι υπήκοοι.
Στο «σωφρονιστικό ίδρυμα» του Μαλτεπέ βρίσκονται μεταξύ των κρατουμένων και πολλοί Τούρκοι πολίτες και παιδιά κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι έχουν φυλακιστεί ως τρομοκράτες, βάσει τους αντιτρομοκρατικού νόμου που ισχύει στην Τουρκία, με πολλές οργανώσεις να έχουν διαμαρτυρηθεί για βασανιστήρια σε βάρος των κρατουμένων από Τούρκους στρατιώτες.
Οι φυλακές έχουν γίνει γνωστές για τις νυχτερινές εφόδους των φυλάκων στα κελιά των κρατουμένων, οι οποίες, όπως καταγγέλλουν νεαροί Κούρδοι που φιλοξενούνται (ή φιλοξενήθηκαν) στις φυλακές επαναλαμβάνονται κατά συχνά χρονικά διαστήματα.



























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com