Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Διατάχθηκε έρευνα από τον Αρειο Πάγο για την άδεια που δόθηκε στον Χριστόδουλο Ξηρό ...





Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από συνεννόηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ζήτησε την πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση των μελών του συμβουλίου φυλακών Κορυδαλλού, που χορήγησαν την 8ήμερη άδεια εξόδου στον κρατούμενο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, Χριστόδουλο Ξηρό.

Τα μέλη του συμβουλίου φυλακών Κορυδαλλού, που συμμετείχαν τη συγκεκριμένη ημέρα που δόθηκε η άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό, ήταν η διευθύντρια των φυλακών του Κορυδαλλού, Μαρία Στέφη, η κοινωνική λειτουργός του σωφρονιστικού καταστήματος και η αναπληρώτρια εισαγγελέας, που εποπτεύει τις εν λόγω φυλακές.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com