Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ιδού ποιοι και πως αποφάσιζαν για πανάκριβα άχρηστα όπλα στην Ελλάδα - Έγγραφα ...




Ποιοι αποφάσιζαν για τους εξοπλισμούς στην Ελλάδα δεν χρειάζεται απάντηση. Ειδικά τη περίοδο 1996 - 2004 με το “εφεύρημα” της στρατιωτικής διπλωματίας οι κυβερνήσεις υπό το κ.Σημίτη αγόρασαν κάποια χρήσιμα και πάρα πολλά άχρηστα οπλικά συστήματα. Όλα είχαν ένα κοινό: τα πληρώσαμε πολύ περισσότερο απ΄ όσο άξιζαν.

Το πιο σημαντικό το οποίο οι πολιτικοί αλλά και οι κατηγορούμενοι επιχειρηματίες των εξοπλισμών που καλούνται ο ένας μετά τον άλλο στους ανακριτές να καταθέσουν ξεχνούν να αναφέρουν είναι ότι οι στρατιωτικοί σε πολλές περιπτώσεις όλα αυτά τα χρόνια των αγορών είχαν εκφράσει και εγγράφως τις αντιρρήσεις και τις διαφωνίες τους. Για του λόγου το αληθές το Onalert δημοσιεύει έγγραφα από τις επιτροπές αξιολόγησης δύο οπλικών συστημάτων: τωνTOR M1 και των TPQ 37.Σ΄ όλα είχαν πει όχι αλλά και τα δύο αγοράστηκαν . Και μπορεί τα TOR M1 μετά από προβλήματα και δυσκολίες να λειτουργούν,για τα TPQ 37 όμως πότε θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη;

Δείτε τα έγγραφα για να καταλάβετε πως γίνονταν οι αγορές στην Ελλάδα της τεχνητής ευμάρειας. 










Και μετά από τόσα όχι ακολουθούσε αυτό :



















onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com