Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ....Γιατί διαπλεκόμενοι και πολιτικοί τρέμουν την κατάθεση Ματαντού...





Πανικός επικρατεί σε ισχυρούς οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες για το ενδεχόμενο εμφάνισης του Μιχάλη Ματαντού ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να καταθέσει για το γιγαντιαίο σκάνδαλο των υποβρυχίων.
Όπως είναι γνωστό ο Μιχάλης Ματαντός μέσω της ΜΙΕ διακίνησε το μεγαλύτερο μέρος του μαύρου χρήματος που χρησιμοποιήθηκε για τις μίζες πολιτικών και επιχειρηματιών που εμπλέκονταν στην επίμαχη σύμβαση για τα υποβρύχια.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα χρονικά του ελληνικού κράτους αφού η σύμβαση για τα υποβρύχια ξεπέρασε τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ οι μίζες υπολογίζονται σε εξακόσια εκατομμύρια ευρώ.
Ο Μιχάλης Ματαντός είναι άφαντος το τελευταίο διάστημα ενώ ο συνήγορός του διαπραγματεύεται με τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές μειωμένη ποινή προκειμένου να παραδώσει στοιχεία για λογαριασμούς πολιτικών και επιχειρηματιών.
Στην περίπτωση κατά την οποία ο Μ. Ματαντός δεν μπλοφάρει για μια ακόμα φορά τότε οι αποκαλύψεις θα προκαλέσουν πάταγο με κίνδυνο η μπόχα απ’ τα σκάνδαλα να πνίξει τη δημόσια ζωή προκαλώντας επικίνδυνες παρενέργειες.
Η αγωνία στους κύκλους της διαπλοκής έχει φτάσει στο κατακόρυφο αφού ο ανακριτής περιμένει την Πέμπτη να εμφανιστεί στο γραφείο του το πρόσωπο κλειδί που είναι καθοριστικό για τη διαλεύκανση του γιγαντιαίου σκανδάλου.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com