Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ...Έρευνα του ΓΕΕΘΑ για αξιωματικούς που συμμετείχαν…διαρκώς σε επιτροπές για εξολισμούς...




Και το ΓΕΕΘΑ …ξύπνησε. Χρόνια τώρα βοούσε ο τόπος για αξιωματικούς που τοποθετούνταν συστηματικά σε επιτροπές αξιολόγησης οπλικών συστημάτων. Και επειδή όλοι γνωρίζονται εντός στρατευματος όλοι ήξεραν και τα ονόματα.
Τώρα με τον κατακλυσμό αποκαλύψεων το ΓΕΕΘΑ αποφάσισε λέει να κάνει έρευνα για να διαπιστώσει γιατί αξιωματικοί έμπαιναν συνεχώς σε επιτροπές και ποιοι τους έβαζαν!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα πουν πολλοί. Αλλά υπάρχουν και οι άλλοι που λένε ότι το ΓΕΕΘΑ με αυτή τη κίνησή του τώρα ρίχνει νερό στο μύλο όσων προσπαθούν να πείσουν ότι μόνο οι στρατιωτικοί έχουν βάλει το χέρι στο μέλι. Θα προτιμούσαν λοιπόν μαζί με ις διαρροές για την κάθαρση του ΓΕΕΘΑ να είχε γίνει και κάποια διαρροή ή και δήλωση που να στηρίζει τους στρατιωτικούς. Το twitter ο Α/ΓΕΕΘΑ το ΄χει μόνο για να στηρίζει τις κυβερνητικές αποφάσεις;
Ότι υπάρχει θέμα, υπάρχει. Αλλά είναι και εύκολο να διαλευκανθεί. Το χρήμα δεν κρύβεται,ειδικά στους αξιωματικούς.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com