Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Αποκάλυψη: Η σύμπτωση της δεκαετίας. Η ιδιωτική κλινική που έδωσε το χρυσό χαρτί στον Κοντομηνά, είχε συνεργαστεί με το αμαρτωλό ίδρυμα, με τις υπογραφές των …υπόδικων!

“Απλά και γρήγορα” καθάρισαν…

Με τα χεράκια του κατηγορούμενου Ιωάννη Ρόρρη, στενού συνεργάτη του Κοντομηνά και του Γριβέα η σύμβαση συνεργασιας! (ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτός είναι ο κατηγορούμενος που οδηγεί την δικαιοσύνη στην Ελβετική εταιρεία του Παπανδρέου!)

Από κοντά και ο Κλέων Παπαδόπουλος, βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο…

Τι και αν ο δικαστής που μειοψήφισε συντασσόμενος με την άποψη της Πόπης Παπανδρέου έγραφε ξεκάθαρα στην έκθεση του ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει δεκτό χαρτί από ιδιωτικό (!!) θεραπευτήριο, όταν μάλιστα η ημερομηνία εισαγωγής ήταν η ίδια με την ημερομηνία του εντάλματος σύλληψης (!!!)

Διαβάστε την αποκάλυψη:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!

Οι άλλοι δύο δικαστές περιέργως την δέχθηκαν. Ίσως να την δεχόντουσαν και αν ήταν από τον σαμάνο της γειτονιάς, δικαίωμα τους. Εμείς όμως οφείλουμε να θέσουμε υπ’ οψιν τους ότι το συγκεκριμένο θεραπευτήριο που συμπτωματικά νοσηλεύθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, συμπτωματικά την ημερομηνία εκδόσεως του εντάλματος, συμπτωματικά (πάντα) είχε στενή συνεργασία τόσο με την αμαρτωλή Postcredit όπως και με τους κατηγορουμένους Ιωάννη Ρόρρη και Κλέωνα Παπαδόπουλο.

Τα στοιχεία παρατίθενται, όχι βέβαια για τον νυν υπουργό δικαιοσύνης. Που να τα βάλει ο άνθρωπος με κοτζαμ’ Κοντομηνά. Παρατίθενται έτσι για να συνοδέψουν το όνομα της Πόπης Παπανδρέου στην ιστορία, που θα την γράψει με χρυσά γράμματα ως οφείλει σε μία Ελληνίδα.

postcredit ιατρικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr