Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ...





Μπλέκουν και τον ισχυρό επιχειρηματία Πάνο Γερμανό στα εξοπλιστικά αφού αυτός έδωσε τις μπαταρίες για τα υποβρύχια, αλλά είχε αναμιχθεί και στην "ελληνοποιημένη" γερμανική τορπίλη της ATLAS STN
Σύμφωνα με δημοσιεύματα το άγνωστο πρόσωπο που συνδέει τον Πάνο Γερμανό με τον Γιάννη Σμπώκο και τον Θωμά Λιακουνάκο, είναι ο 81χρονος Γιώργος Καμάρας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψε στο ελληνικό Δημόσιο το ιλιγγιώδες ποσό τν 7,5 εκατ. ευρώ που ήταν ένα μέρος από τις μίζες που διακινήθηκαν για μια από τις υποθέσεις που ερευνώνται.
Ο Γιώργος Καμάρας επιστήθιος φίλος του Γιάννη Σμπώκου, κατηγορείται πως μετέφερε εκατομμύρια ευρώ που προέρχονταν από μίζες των εξοπλιστικών σε προσωπικούς λογαριασμούς του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού των Public.
Μάλιστα ο Καμάρας είχε διατελέσει μη εκτελεστικός πρόεδρος του Πάνου Γερμανού- Μultirama, πέντε χρόνια αφού εισέπραξε ποσό 2 εκατ. δολαρίων και 1 εκατ. ευρώ, ο Πάνος Γερμανός έστειλε έμβασμα 2 εκατ. δολαρίων προς λογαριασμό που διατηρούσε εταιρεία του καταδικασθέντος Γιώργου Σαχπατζίδη στην Ιταλία, χρήματα τα οποία εικάζεται ότι στην συνέχεια διοχετεύθηκαν προς τον Ακη Τσοχατζόπουλο.
Να σημειωθεί, ότι ο Πάνος Γερμανός πούλησε την αλυσίδα καταστημάτων του στον ΟΤΕ επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και υπουργού Μεταφορών Χρήστου Βερελή στην εταιρεία του στον ΟΤΕ, έναντι 800 εκατ. ευρώ το οποίο προκάλεσε τότε πολιτικό και οικονομικό «σεισμό» αφού το τίμημα από τους ειδικούς θεωρήθηκε εξωφρενικό τόσο για την δυνατότητα της αλυσίδας Γερμανός όσο και για τον ΟΤΕ.
Ο επιχειρηματίας Πάνος Γερμανός είχε πουλήσει τις μπαταρίες για τα γερμανικά υποβρύχια και για άλλα υποβρύχια, μια υπόθεση που φαίνεται να συγκεντρώνει εκ νέου το ενδιαφέρον της ελληνικής Δικαιοσύνης.












defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com