Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ :«Ο Γιάννος κάλυψε τον Άκη όταν έγινε υπουργός» ...




«Ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς, θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές, αφού δεν βρήκε τίποτε παράνομο»
 
δηλώνει ο Νίκος Ζήγρας σε συνέντευξή του στη «Real News», βάζοντας στο κάδρο τον Γιάννο Παπαντωνίου, διάδοχο του Άκη Τσοχατζόπουλου στο ΥΠΕΘΑ, για τις εξοπλιστικές προμήθειες.
 
Κατηγορεί, δε, τον Αντώνη Κάντα ότι κάλυψε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας και σημειώνει πως δεν μίλησε για τον ρόλο του ιδίου και του κ. Τραυλού (σ.σ.: διαδέχθηκε τον Γ. Σμπώκο στη Διεύθυνση Εξοπλισμών) επί υπουργίας Παπαντωνίου. 
 
Παράλληλα, αναφέρει πως ο άνθρωπος που γνώριζε τους πάντες και τα πάντα για τους εξοπλισμούς και τις μίζες, «ο Καμπούρογλου, δήθεν αυτοκτόνησε, ενώ διαφεύγει ο υπ’ αριθμόν ένα γνώστης των διαδρομών του χρήματος, ο κ. Φουάντ». 
 
«Γι’ αυτό ακόμα και σήμερα ο ένας καλύπτει τον άλλον» καταλήγει ο Ν. Ζήγρας.
 






















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com