Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

"Ο σύζυγος της Ιωάννας Κλάπα είναι στέλεχος της ΔΗΜΑΡ" ...





Απάντηση στο ποιός είναι ο σύζυγος της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα έδωσε η ηλεκτρονική φωνή του MEGA το aixmi.gr:
"Ο Παναγιώταρος υποστήριζε ότι ο σύζυγος της μιάς -της κυρίας Κλάπα- είναι ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και διαβάζει μαζί του τις δικογραφίες. Η πραγματικότητα είναι ότι ο σύζυγός της Παναγιώτης Κλάπας είναι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ στην Πρέβεζα, δηλαδή τοπικό στέλεχος. Αδελφός του είναι ο πρώην δήμαρχος της περιοχής Μιλτιάδης Κλάπας, που πολιτικά κινείται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ. "
Αυτό δηλαδή που ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου έκανε "γαργάρα", διαμηνύοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, έσπευσε να παραδεχθεί από βιασύνη η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που έχει άμεση σχέση με το ΜEGA.
Ο Παναγιώτης Κλάπας, σύζυγος της εφέτης ανακρίτριας είναι ηγετικό και μάλιστα ιδρυτικό στέλεχος της Δημάρ, (νούμερο 57 από τα 162 ιδρυτικά στελέχη). όπως βλέπετε παρακατω. Φυσικά πρόκειται για μείζον πολιτικο θέμα.














defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com