Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Σάλος για την κατοικία Λιάπη στην Ευρυτανία ...




Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που έχει προκληθεί από τις νέες αποκαλύψεις για την εξοχική κατοικία του Μιχάλη Λιάπη στην Ευρυτανία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών, ο κ. Λιάπης φέρεται να πήρε επιδότηση μέσω κοινοτικών κονδυλίων για να φτιάξει ξενώνα, όμως, τελικά αντί για ξενώνα απλά έκανε ανακαίνιση στο εξοχικό του.
Αν και η θεία του υπουργού Μεταφορών έσπευσε να διαψεύσει την είδηση, λέγοντας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο δικηγόρος της ότι η ίδια έλαβε την επιδότηση και εκμεταλλεύτηκε εμπορικά το ακίνητο, οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως ουδέποτε λειτούργησε ως ξενώνας, ούτε είδαν, ούτε καν έμαθαν πως έμειναν στο εν λόγω σπίτι τουρίστες.
Από την πλευρά του, ο αδελφός του υπουργού, κ. Μάρκος Λιάπης αναφέρει πως οι σχετικές καταγγελίες έχουν στόχο να τον βλάψουν πολιτικά και τονίζει ότι ο ξενώνας λειτούργησε και είναι «πεντακάθαρος».
Σύμφωνα με δημοσίευμα, η χρηματοδότηση για την μετατροπή της πολυτελούς οικίας εγκρίθηκε από την εταιρία «Ευρυτανία Α.Ε.». Σημειώνεται ότι από την εισαγγελία Καρπενησίου διώκονται για απιστία 18 μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου της Ευρυτανίας, που υπηρετούσαν μέχρι τα τέλη του 2010, γιατί παρείχαν παρανόμως εγγύηση προκειμένου η συγκεκριμένη εταιρία να λάβει δάνειο ύψους 4,7 εκατ. ευρώ.













newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com