Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Το Gay Pride στην πορεία του Πολυτεχνείου...





Η HOMOphonia - Thessaloniki Pride θα πάρει μέρος στην πορεία για το Πολυτεχνείο. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 17.30 στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Παρατίθεται η ανακοίνωση:
ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ
Η φοιτητική και εργατική κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1973 ήταν η αρχή του τέλους της χούντας των συνταγματαρχών. Επιπλέον το Πολυτεχνείο του '73 αποτέλεσε την πρώτη πράξη μαζικής ριζοσπαστικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, που κορυφώθηκε τα χρόνια της μεταπολίτευσης.
Εκείνη την εποχή γεννήθηκε και το ΛΟΑΤ κίνημα στην Ελλάδα, με το ΑΚΟΕ και το περιοδικό ΑΜΦΙ!
Σαράντα χρόνια μετά την εισβολή των τανκς στο Πολυτεχνείο, η HOMOphonia - Thessaloniki Pride πιάνει το νήμα εκείνων των αγώνων, οργανώνοντας τους αγώνες του σήμερα, τους αγώνες για ίσα δικαιώματα για όλους, για την απελευθέρωση των ΛΟΑΤ και όλων των καταπιεσμένων κοινωνικών ομάδων.










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com