Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

18 σελίδες για να πουν ότι είναι δολοφόνοι...


Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΩΝ.


Με μία φλύαρη, προκήρυξη που στάζει από μίσος και από παραχάραξη ιστορικών και σύγχρονων γεγονότων μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση με τον τίτλο «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες» (η αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι είναι "αντίγραφο της Σέχτας των Επαναστατών"), ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, καθώς και τον βαρύ τραυματισμό του Α. Γέροντα, μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου.
Η 18σελιδη προκήρυξη δόθηκε στον ιστότοπο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και ήταν αποθηκευμένη σε στικάκι USB και ο συντάκτης αναλύει τους λόγους της επίθεσης, ενώ αναφέρει ότι το χτύπημα «έγινε ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος».
Στις 16.50 άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του ιστότοπου λέγοντας ότι στο μνημείο των πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής υπάρχει ένας φάκελος μέσα στον οποίο βρίσκεται το USB με την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη της προκήρυξη η οποία πέρα από αφορισμούς και ιδεολογικές κενότητες δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό...







defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com