Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Δημοσκοπήσεις για γέλια & για κλάματα.....



ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.


Μια δημοσκόπηση της RASS που προσφέρει άφθνο γέλιο, όπως και οι περισσότερες δημοσκοπήσεις της συγκεκριμένης εταιρείας δημοσιεύεται αύριο στον Τύπο της Κυριακής.
Σύμφωνα με αυτή την δημοσκόπηση, η ΝΔ έχει προβάδισμα 1,6% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην απόλυτη πρόθεση ψήφου και η ΧΑ συγκεντρώνει μόλις ... 6,2%, ενώ το ΚΚΕ έχει περάσει στην τέταρτη θέση με 5,8% και ακολουθούν οι ΑΝΕΛ με 4,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,6%, η ΔΗΜΑΡ με 3,1%, οι Οικολόγοι/Πράσινοι με 1,5% και ο ΛΑΟΣ με 1,3%.
Πώς γίνεται σε όλες τις ελεύθερες διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, ακόμα και με σταθμισμένο δείγμα η ΝΔ να είναι τρίτο κόμμα και στις πληρωμένες δημοσκοπήσεις να είναι πρώτο κόμμα, αυτό είναι ένα ερωτημα...
Η ΝΔ προηγείται και στην παράσταση νίκης στη δημοσκόπηση της Rass με 52,2% έναντι 41,7% του ΣΥΡΙΖΑ .
Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός από το 49,2% ενώ το 33% θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα ως καταλληλότερο για την πρωθυπουργία.
Τέλος η πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με αυτή την δημοσκόπηση, το 55,5% ζητά από την κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία ενώ το 41,9% επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Αλλίμονο! Την αγαπούν τόσο πολύ αυτή την κυβέρνηση το 55.5% των Ελλήνων που δεν θέλουν να την αποχωριστούν.
Kάπως πιο σοβαρή, αλλά και πάλι απέχει μίλια από τις πραγματικές προθέσεις των ψηφοφόρων που καταγράφονται στο σύνολο των δημοσκοπήσεων που μπορούν να ψηφίσουν ελεύθερα οι πολίτες και χωρίς τον φόβο να τους κτυπήσει την πόρτα η ... αντιτρομοκρατική και να τους συλλάβει για "υπεράσπιση εγκληματικής οράνωσης" διενήργησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,3% έναντι 24,8% της ΝΔ και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 9,9%, το ΠΑΣΟΚ με 5,7%, οι ΑΝΕΛ με 6%, το ΚΚΕ με 4,7%, η ΔΗΜΑΡ με 3,8%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,9% και η Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου 1,2%.
Καταλληλότερος για την πρωθυπουργία θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 34% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει 27%.













defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com