Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ: Στα «αλβανικά εδάφη» εκπαιδεύονται τρομοκράτες για Τζιχάντ σε Ευρώπη και Ρωσία!!!



ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ 8ΗΣ Τ.Π.-ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ε.α. ΚΩΝ. ΤΣΑΓΓΑΡΑ.

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για το δίκτυο τρομοκρατών που υπάρχει στην Αλβανία προχώρησε σήμερα το ραδιόφωνο «Η Φωνή της Ρωσίας».


Το κρατικό ραδιόφωνο της Ρωσίας καταγγέλλει πως στα αλβανικά εδάφη στην Αλβανία, στο Κόσοβο και σε ένα μέρος των Σκοπίων εκπαιδεύονται τρομοκράτες.
Σύμφωνα με πηγές οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται υπό την αιγίδα της παραστρατιωτικής οργάνωσης AKSH (Αλβανικός Εθνικός Στρατός), η οποία εμφανίζεται ως διάδοχος του UCK.
Το ρωσικό ραδιόφωνο ισχυρίζεται ότι οι τρομοκράτες, τους οποίους χαρακτηρίζει «λευκούς διαβόλους», προετοιμάζονται για Τζιχάντ σε Ευρώπη και Ρωσία.
Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι στο μέλλον η Βοσνία, η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια, η νότια Σερβία και το Μαυροβούνιο θα γίνουν ένα ενωμένο Ισλαμικό κράτος. Σύμφωνα με τη «Φωνή της Ρωσίας», αυτή είναι η πρώτη φάση της κατάκτησης της Ευρώπης από ισλαμιστές στα πλαίσια του ισλαμικού σχεδίου "Ευρώπη 3000".


aftonomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com