Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!! Πληθαίνουν οι αιτήσεις για σίτιση...





Ημέρες κατοχής ζει η πατρίδα μας, με τους υπεύθυνους αυτής της δραματικής κατάστασης να αδιαφορούν πλήρως με τις τραγικές καταστάσεις που ζει η κοινωνία μας. Μετά από τρία χρόνια μνημονίου και συνεχιζόμενων περικοπών, τα αιτήματα των συμπολιτών μας στα επισιτιστικά προγράμματα των διαφόρων οργανώσεων, ολοένα και αυξάνονται, οι οποίες αναγκάζονται να θέσουν κριτήρια για τη διανομή τροφίμων.
 
Η πρόσφατη εκστρατεία του Ερυθρού Σταυρού κάλυψε τις ανάγκες 400 οικογενειών ωστόσο 120 έμειναν εκτός καθώς τα χρήματα της χορηγίας δε έφτασαν για όλους, με αποτέλεσμα να δίνουν προβάδισμα στις οικογένειες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης
 
Η Δώρα Παπαδοπούλου τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας του Ερυθρού Σταυρού μιλώντας στον «Αθήνα 9,84» τόνισε ότι προσπαθούν να ιεραρχήσουν τις ανάγκες όσο επίπονο κι αν είναι καθώς η ροή των τροφίμων έχει περιοριστεί όπως και οι χορηγίες
 


defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com