Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΣΩΘΗΚΕ» και αυτή τη φορά ο «Στρατώνας...



«ΣΩΘΗΚΕ» και αυτή τη φορά ο «Στρατώνας»,

 όπως λέγανε οι παλιοί το στρατόπεδο που σήμερα φιλοξενεί το ΚΕΝ Άρτας!

Σώθηκε και οι αυτοαναγορευμένοι «σωτήρες», μπήκαν στη σειρά για τη μερίδα της «δόξας» που ο καθένας τους δικαιούται!

Με πρώτον τον κυβερνητικό βουλευτή νούμερο ένα ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ και δεύτερον τον επίσης κυβερνητικό βουλευτή νούμερο δύο ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΟΚΑ!

Καλά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, δεν μπαίνει σε αυτό το… «συσσίτιο»!

Βέβαια, όλοι οι προαναφερόμενοι και μαζί τους και ο δήμαρχος Αρταίων, έδωσαν τη «μάχη» για να μη κλείσει το ΚΕΝ και μάλιστα κάποιοι από αυτούς ξεπέρασαν και τις δυνατότητές τους!

Όμως εκείνο που ξενίζει είναι η εκ των υστέρων κατανομή των πολιτικών «ευσήμων» για αυτή τη θετική, έστω και προσωρινή, κατάληξη!

Μπέρδεψαν… «κουμπάρες», άρες μάρες κουκουνάρες και προσπαθούν να εμφανίσουν την υφυπουργό Άμυνας ΦΩΦΗ ΓΕΝΗΜΑΤΑ, κουμπάρα του βουλευτή Άρτας ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΚΑ, σαν το πρόσωπο που πρωταγωνίστησε σε αυτή την ιστορία!

Από τη μεριά του, ο βουλευτής ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ, αναμένεται να το «παίξει»… Ρονάλντο!

Όλα τρίχες!

Το ΚΕΝ σώθηκε για να σωθεί το προσωπικό κύρος του πρωθυπουργού ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρενέβη την τελευταία στιγμή και βγήκε από τη λίστα των υπό κατάργηση στρατοπέδων, 55 περίπου τον αριθμό! Και δεν το έκανε επειδή τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τους αρτινούς και την περιοχή μας! 

Το έκανε, γιατί δημιουργείται ΚΕΝ στην Καλαμάτα και οι αντιδράσεις σε αυτό το ζήτημα, δεν προέρχονταν μόνον από παράγοντες της Άρτας, αλλά και από άλλα κόμματα, με πρώτον τον ΣΥΡΙΖΑ!

Καθόσον εκείνοι που αποφάσισαν να λειτουργήσουν ένα νέο ΚΕΝ στην Καλαμάτα και να κλείσουν αυτό της Άρτας, δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πειστικό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ για αυτή την ενέργειά τους. Αντίθετα όλα ήταν αρνητικά! Και κυρίως οι χιλιομετρικές αποστάσεις, αλλά και οι σκοπιμότητες που λαμβάνονται πάντοτε σοβαρά υπόψιν, από εκείνους που αποφασίζουν!

Όλα αυτά ήταν υπέρ της Άρτας, κι όχι της Καλαμάτας!

Και ο Σαμαράς «τα είδε», έστω και αργά, αναλογίστηκε βέβαια και τι θα αντιμετώπιζε η κυβέρνησή του στη Βουλή, ειδικά για αυτό το θέμα και έκανε πίσω, επαναλαμβάνουμε έστω και προσωρινά!

Σε όλη αυτή την ιστορία, πραγματικό πρωταγωνιστικό ρόλο, έπαιξε  αξιωματικός, καταγόμενος από όμορο νομό της Άρτας και με την περιοχή μας τον συνδέουν συγγενικές σχέσεις της συζύγου του!


www.paratiritis-artas.gr


epiruscorner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com