Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΘΛΙΨΗ...Τρίτεκνη σύζυγος στρατιωτικού σε απόγνωση.





Με τις τελευταίες ξαφνικές αποφάσεις της ηγεσίας του στρατού, πιθανόν, μετακινείται μονάδα από την περιοχή του Αμυνταίου, στην Θράκη. Στην συγκεκριμένη μονάδα υπηρετεί ο σύζυγός μου, ο οποίος βρίσκεται στη δύσκολη και δυσάρεστη θέση να... πρέπει να ακολουθήσει την μονάδα του και φυσικά μαζί του πρέπει να ακολουθήσουμε και εμείς, η οικογένειά του με τα τρία (3) ανήλικα παιδάκια μας, όπως και όλοι οι συνάδελφοί με τις οικογένειές τους.

Ουδείς έχει σκεφτεί τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, τις υποχρεώσεις μας και τις ανάγκες μας.

Ουδείς έχει αναρωτηθεί πώς είναι η ξαφνική μετακίνηση και ο ψυχολογικός πόλεμος που βιώνουμε σε κάθε μετακίνηση, οι οικογενειακές δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίζουμε, οι αντίξοες οικονομικές καταστάσεις που ζούμε με τις περικοπές που έχουν υποστεί οι σύζυγοί μας και ανέρχονται άνω του 50%, τα δάνεια των σπιτιών μας και οι λογαριασμοί πλέον μας φαίνονται υπέρογκα βάρη και μάλιστα μας αναγκάζουν να ζούμε μακριά από τον τόπο μας πληρώνοντας ενοίκια σε διάφορες πόλεις. Τα οικονομικά προβλήματα είναι πλέον τεράστια και οι μισθοί ψίχουλα.

Μας ξεγέλασαν με τις ετήσιες μεταθέσεις, στις οποίες είχε ανακοινωθεί πριν περίπου ένα μήνα ότι παραμένουμε και αιφνιδίως και δίχως εξηγήσεις μετακινούν την μονάδα στην Θράκη.

Συμβαίνει κάτι??????????? Είναι η αγανάκτηση που μας έχουν προκαλέσει με όλες τους τις αποφάσεις,  οικονομικές και κοινωνικές, και η κατάληξη όλων αυτών είναι η εξαθλίωση και η διάλυση των οικογενειών μας.

(amyntaionews.gr - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΤΣΙΟΥ)



staratalogia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com