Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ένα από τα ονόματα που “παίζει” δυνατά για νέα Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας είναι η Βίκυ Ευταξά...





Αν και τίποτα δεν έχει ακόμη “κλειδώσει” σε ό,τι αφορά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει στη Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, τον παραιτηθέντα από τις 27 Ιουνίου Ηλία Θεοδωρίδη, το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται να έχει καταλήξει σε κάποια πρόσωπα. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η αναπληρώτρια Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και Αρχιτέκτονας Μηχανικός, κα Βίκυ Ευταξά,  είναι ένα από τα 2-3 ονόματα που “παίζει” δυνατά για αυτή τη θέση.
Το αν θα είναι τελικά αυτή ή κάποιος άλλος θα το μάθουμε πολύ σύντομα, καθώς τις επόμενες μέρες θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, μερικά στοιχεία για την κα. Ευταξά μπορείτε να δείτε εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com