Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Τρέμει τη ΔΕΘ ο Σαμαράς...





Φαίνεται τελικά ότι στο επιτελείο του ετοιμόρροπου  πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δεν έχουν εμπιστοσύνη στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρά μόνο θα πραγματοποιήσει ταξίδι "αστραπή" στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει κάποιους τοπικούς φορείς και για να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της έκθεσης βεβαίως.

Στο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου επικρατεί μεγάλος προβληματισμός, καθώς υπάρχει ο φόβος ο Αντώνης Σαμαράς να γίνει αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών αν έχει κάποιο κακό ... συναπάντημα με πολίτες. Για αυτόν ακριβώς το λόγο όσο πιο περιορισμένος θα είναι ο χρόνος παραμονής του στην Θεσσαλονίκη, τόσο πιο πιθανό είναι να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι φόβοι έγιναν ακόμη μεγαλύτεροι μετά τις αποδοκιμασίες των οποίων έγινε αποδέκτης ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος στο Ηρώδειο και οι οποίες εντάθηκαν όταν ακούστηκε το όνομα του Αντώνη Σαμαρά. Βέβαια ο "βρεγμένος", την βροχή δεν θα έπρεπε να τη φοβάται. Έτσι κι αλλιώς ο Σαμαράς δεν έχει κανένα πλέον κοινωνικό έρεισμα. Και εκτός αυτού, είναι τουλάχιστον θλιβερή η εικόνα ενός πρωθυπουργού που κρύβεται.

Από την άλλη η απόφαση ώστε να μην δώσει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ θεωρείται φυσιολογική. Τι να πει άραγε ο Αντώνης Σαμαράς; Ότι δεσμεύεται εγγράφως έναντι των δανειστών πως θα λάβει νέα εξοντωτικά μέτρα για τον ελληνικό λαό; Ότι είναι θέμα χρόνου να "πέσει"; Ότι είναι πρόθυμος να ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία; Ότι επί των ημερών του κάνουν πάρτι οι κολλητοί; Ότι ο διεθνής Τύπος τον διασύρει καθημερινά για το διαβόητο "success story" που βρίσκεται μόνο στο μυαλό του; Ότι οικοδομεί το πιο αυταρχικό κράτος του λεγόμενου "δυτικού κόσμου"; Ότι προωθεί το ξεσπίτωμα χιλιάδων οικογενειών; 

Εκτός όλων αυτών είναι κατάντημα για έναν πρωθυπουργό να φοβάται τον λαό και τους δημοσιογράφους.

Η αρχή του τέλους για την καταστροφική διακυβέρνηση Σαμαρά έχει ξεκινήσει..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com