Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Φαλκάο: Γι' αυτό διάλεξα τη Μονακό...



Ο Ρανταμέλ Φαλκάο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Μονάκο παρά το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.


Μπορεί να τον ήθελαν ομάδες όπως η Τσέλσι και η Ρεάλ μπορεί να γνώριζε ότι εκεί θα έπαιζε σε πολύ υψηλό επίπεδο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ωστόσο ο ίδιος επέλεξε την Μονακό που μόλις φέτος ξανανέβηκε στην πρώτη κατηγορία.
Οι λόγοι της επιλογής του αυτής ήταν οι εξής:
"Όταν επέλεξα να πάω στην Ατλέτικο Μαδρίτης πριν δυο χρόνια, και πάλι με κατέκριναν. Το πλάνο στο Μονακό είναι μακροπρόθεσμο. Είμαι σίγουρος,  ότι θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σύντομα, αυτό με έπεισε. Σιγά-σιγά όλοι θα θέλουν να έρθουν στη Μονακό, μόλις δουν τι αρχίσει να φτιάχνεται εδώ πέρα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φαλκάο.
Ακόμη, ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε σε όσους πιστεύουν πως η Μονακό είναι απλώς ένα "σκαλοπάτι" για να πάει σε έναν μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο: "Η παραμονή μου στη Μονακό, ελπίζω να είναι μακροπρόθεσμη. Θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να φτάσει σε επιτυχίες".


ta-athlitika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com