Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Φιλοτουρκικό κόμμα από την συμμαχία του Μπερίσα διοργανώνει διαδήλωση συμπαράστασης υπέρ του Ερντογάν στην καρδιά των Τιράνων!!!



- "Είμαστε μαζί σου μεγάλε μας δάσκαλε", γράφουν τα αλβανικά πανό!

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση πως οι Αλβανοί των Σκοπίων διοργάνωσαν συλλαλητήριο για την υποστήριξη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τις διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει στην Κωνσταντινούπολη κατά της κυβέρνησης του.



Ωστόσο μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί η ανακοίνωση φιλοτουρκικού κόμματος της συμμαχίας του Μπερίσα το οποίο διοργανώνει συλλαλητήριο συμπαράστασης προς τον Ερντογάν  στην καρδιά της αλβανικής πρωτεύουσας.
Το συλλαλητήριο διοργανώνει το κόμμα «Κίνημα για Νέα Αλβανία», το οποίο έχει ενταχθεί στην συμμαχία του Μπερίσα όπου συμμετέχει και το MEGA.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του φιλοτουρκικού κόμματος η διαδήλωση συμπαράστασης προς τον Ερντογάν θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 18:00 –ώρα Αλβανίας- στη λεωφόρο «Μαρτύρων του Έθνους» στα Τίρανα.
«Καλείστε να συμμετάσχετε σ’ αυτή την δραστηριότητα για την υπεράσπιση της δικαιοσύνης και του δασκάλου μας στη δικαιοσύνη, του μεγάλου ηγέτη, Ερντογάν» αναφέρει η ανακοίνωση του φιλοτουρκικού κόμματος «Κίνημα για Νέα Αλβανία».




πηγή κομπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com