Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ανοικτά όλα τα μέτωπα μετά τη συνάντηση Σαμαρά - τρόικας...





Όλα τα ανοικτά ζητήματα απασχόλησαν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τους επικεφαλής της τρόικας στη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έπεσαν όλα τα θέματα στο τραπέζι και πρόσθεσε ότι υπήρξε σημαντική πρόοδος. «Θα πάμε στοEurogroup και επιστρέφουμε. Προχωρούν όλα κανονικά», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών. Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το ζήτημα της ΕΡΤ ο κ. Στουρνάρας απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι δεν συζητήθηκε τίποτα για το ζήτημα.
Στο επίκεντρο βρέθηκε επίσης το έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ αλλά και το πεδίο των αποκρατικοποιήσεων. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, θα υπάρξει ένα διάλειμμα περίπου μιας εβδομάδας στις συζητήσεις, με την τρόικα να αναχωρεί για το εξωτερικό και να επανέρχεται στις αρχές Ιουλίου.

newspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com