Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

"Βαράνε μύγες στην αμυντική βιομηχανία - Ας την κλείναμε αντί της ΕΡΤ"- Ποιος το είπε...



Η αμυντική βιομηχανία φαίνεται ότι δεν γλιτώνει με τίποτα το επόμενο λουκέτο. Πήρε αναβολή λόγω ΕΡΤ -και όχι μόνο- αλλά στο πεδίο της ενδοκυβερνητικής σύγκρουσης παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο.

Ο Νίκος Μπίστης στέλεχος της ΔΗΜΑΡ πλέον δήλωσε πριν από λίγο στον ΣΚΑΙ ότι θα μπορούσε αντί της ΕΡΤ “να έκλεινε η αμυντική βιομηχανία στην οποία υπάρχουν 5000 άνθρωποι από τους οποίους οι 4000 “βαράνε μύγες”. 

Ο κ.Μπίστης είπε ότι η αμυντική βιομηχανία ήταν η πρώτη επιλογή αλλά -όπως είπε- “εκεί τέθηκαν τα ιδεολογικά θέματα της λαϊκής δεξιάς που φοβήθηκε τι θα πει η Χρυσή Αυγή”.

Οι δηλώσεις Μπίστη θα προκαλέσουν αντιδράσεις αφού το “βαράνε μύγες” για τους εργαζόμενους δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια.

Οι αμυντικές βιομηχανίες οδηγούνται ακόμη και σήμερα στην απόλυτη απαξίωση . Ας ρωτήσει ο κ.Μπίστης τους κυβερνητικούς του εταίρους στην ΝΔ:

•γιατί έχει “ακέφαλα” τα ΕΑΣ ενώ υπάρχουν συμβόλαια για παραγγελίες 180 εκατομμυρίων δολαρίων από την ΑΤΚ των ΗΠΑ; Η οποία δεν βρίσκει κανένα να υπογράψει!!!

•γιατί αδιαφορεί πλήρως για την απαξίωση της ΕΑΒ; Τι έχει κάνει ένα χρόνο τώρα .Προτάσεις υπάρχουν . Γιατί δεν απαντούν καν;

•για τα Ναυπηγεία Σκαραμγκά, εκτός από την έκφραση ...διαρκούς αισιοδοξίας τι ακριβώς έχει κάνει η κυβέρνηση; 

onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com