Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η απάντηση του Σαμαρά σε Βενιζέλο και Κουβέλη...



Απάντηση στους κυβερνητικούς του εταίρους έδωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του Μεγάρου Μουσικής όπου πραγματοποιείται εκδήλωση του ΕΒΕΑ.


Όπως είπε ο κ. Σαμαράς υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν κάτω από συνθήκες αδιαφάνειας. Η Ελλάδα είχε μετατραπεί σε Jurassic Park, όταν εδώ και χρόνια επιβιωναν οι δεινόσαυροι.
Καλύτερη απόδειξη είναι αυτό που ανακοινώσαμε χθες. Η ΕΡΤ είχε γίνει σύμβολο αδιαφάνειας και σπατάλης. Στη θέση της θα δημιουργηθεί μια δημόσια τηλεόραση, όχι κρατική, μια σύγχρονη ραδιοτηλεόραση που θα λειτουργήσει με διαφάνεια. Δεν κλείνουμε την δημόσια ραδιοτηλεόραση, όπως λένε κάποιοι, θέλουν να περάσει ότι την κλείνουμε. Αντίθετα, θα έχουμε μια αληθινή δημόσια τηλεόραση. Για τα προνόμια φωνάζουν, όταν έκλειναν ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν υπήρξε καμία αντίδραση είπε ο πρωθυπουργός.
Δεν έχουμε τίποτα απολύτως με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Όλοι θα αποζημιωθούν και πολλοί θα επαναπροσληφθούν.
Έγιναν πολλές προσπάθειες να εξυγιανθεί η ΕΡΤ αλλά τίποτα δεν έγινε γιατί τα προνόμια ήταν θεσμικά κατοχυρωμένα. Αυτή την ώρα, με ενημέρωσαν ότι η τηλεόραση μεταδίδει τις δηλώσεις μου. Η συντεχνία επέβαλλε σιωπή στα μέσα Ενημέρωσης. Τους τελευταίουυς μήνες δεν υπήρξε περίπτωση να μην απεργούσε η ΕΡΤ, όποτε ερχόταν καποιος να μας στηρίξει. Είναι οι τελευταίοι σπασμοί - αντιδράσεις ενός καθεστώτος προνομίων που καταρρέει.

newspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com