Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

EKTAKTO:Στην Άγκυρα ο αρχηγός της ΜΟSSAD!




 Εντύπωση προκάλεσε η αιφνιδιαστική άφιξη του διοικητή της Μοssad Ταμίρ Πάρντο ο οποίος συναντήθηκε με τον διοικητή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών MIT Xακάν Φιντάν. Τουρκικά μέσα αναφέρουν πως ενδέχεται να συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο Ιράν τη Συρία και οι τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία.


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πάρντο ζήτησε ραντεβού από τον Ερντογάν όμως το γραφείο του πρωθυπουργού δεν ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα.
 Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η παρουσία του αρχηγού της ΜΟSSAD στην Άγκυρα έχει σχέση με τις διαδηλώσεις και τις συγρκούσεις των τλευταίων 15 ημερών που έχουν αναστατώσει την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com