Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Oι 3 «πρωταθλητές» που λαμβάνουν από 9 συντάξεις ο καθένας !



Ο υπουργός Εργασίας γνωστοποίησε ότι οι συνταξιούχοι στην Ελλάδαείναι 2.714.034 τον Ιούνιο του 2013 και ότι υπάρχουν τρεις συνταξιούχοι στη χώρα που λαμβάνουν εννέα συντάξεις, 11 συνταξιούχοι που λαμβάνουν 8 συντάξεις και 151 συνταξιούχοι που λαμβάνουν επτά συντάξεις.
«Δεν σημαίνει ότι....

είναι παράνομες οι συντάξεις που λαμβάνουν. Θα τις ψάξουμε όμως», τόνισε.
Για τις πλασματικές συντάξεις τόνισε ότι πλέον μέσω του συστήματος ΗΛΙΟΣ


καταγράφηκαν οι συνταξιούχοι της χώρας και ξεκαθάρισε το τοπίο. «Δεν θα έχετε την ευκαιρία ποτέ να πείτε ότι βρέθηκε μαϊμού σύνταξη» είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος προανήγγειλε παράλληλα ότι εξετάζεται ρύθμιση για τους δανειολήπτες του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να υπαχθούν σε καμία ρύθμιση δανείων.
Παράλληλα ο υπουργός Εργασίας δήλωσε πως θα μειωθούν κι άλλο οι εργοδοτικές εισφορές και κάλεσε όσες επιχειρήσεις δεν πληρώνουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές να ενταχθούν στη ρύθμιση που δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσουν σε 48 δόσεις.


kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com