Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΗΠΑ: Πέρασε το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό...




Ξεπέρασε το πρώτο διαδικαστικό εμπόδιο που αντιμετώπιζε στην Γερουσία των ΗΠΑ, το υποστηριζόμενο από τον Λευκό Οίκο νομοσχέδιο περί μετανάστευσης.
 
Η Γερουσία ψήφισε με ευρεία πλειοψηφία την άρση ενός διαδικαστικού εμποδίου κατά του νομοσχεδίου. Ακόμη και ορισμένοι γερουσιαστές που είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο αυτό, όπως είναι στην σημερινή του μορφή, ψήφισαν υπέρ του να επιτραπεί η συνέχιση της συζήτησής του.
 
Η Γερουσία αναμένεται σύντομα να αρχίσει να συζητάει τροποποιήσεις του νομοσχεδίου, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει ως τα τέλη του Ιουνίου.
 
defencnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com