Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Την απαγόρευση των πορειών κατα την τουριστική περίοδο ζήτησε ο εμπορικός σύλλογος Χανίων.


Έκκληση στα πολιτικά κόμματα, αλλά και σε φορείς, να μην οργανώνουν συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο των Χανίων, και κυρίως τις ώρες και τις ημέρες που τα καταστήματα είναι ανοικτά, απηύθυνε σήμερα με ανοικτή του επιστολή ο εμπορικός σύλλογος της πόλης.

Αφορμή για την επιστολή αποτέλεσε ο αποκλεισμός, χθες, Παρασκευή, το απόγευμα, για τουλάχιστον μία ώρα, τμήματος της οδού Τζανακάκη λόγω συγκέντρωσης ομάδας νεαρών ατόμων και πορείας προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονται στον συγκεντρωμένο χώρο, στα οποία γινόταν διανομή ρούχων και παιχνιδιών μόνο σε οικογένεις Ελλήνων.
Υπό τον φόβο εντάσεων και επεισοδίων η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, που παρατάχθηκαν μεταξύ των διαδηλωτών -οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής- και μελών της οργάνωσης, που βρισκόταν έξω από τα γραφεία της.
Στην ανακοίνωσή του ο εμπορικός σύλλογος Χανίων σημειώνει: «Με αφορμή την ολοκληρωτική νέκρωση της οδού Τζανακάκη και κείμενων οδών, το απόγευμα της Παρασκευής, 24 Μαΐου, λόγω πολιτικών εκδηλώσεων και πορειών, ο εμπορικός σύλλογος Χανίων απευθύνει έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις και φορείς για αποφυγή ενεργειών και συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης κατά τις επίσημες ώρες λειτουργίας της εμπορικής αγοράς των Χανίων».
Η ανακοίνωση καταλήγει: «Η τουριστική περίοδος και η δυσμενής οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων της πόλης, δεν επιτρέπει κανενός είδους ενέργειες που μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον κώλυμα στην απρόσκοπτη πρόσβαση των καταναλωτών στα καταστήματα και στη δημιουργία κακών εντυπώσεων στους επισκέπτες του τουρισμού».

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com